Головне меню

Популярні рецепти

Тушкований антрекот по-хортобадьскі (Угорська кухня)
Тушкований антрекот по-хортобадьскі

6 порцій антрекота по 180 г
120 г жиру
20 г борошна
часточка часнику
20 г солі
10 г червоної паприки
250 г цибулі
15 г томата
150 г зеленої паприки
150 г помідорів
або 150 г консервів «лечо»
кмин, майоран
для манних галушок: 1 яйце 100 г манної крупи 50 г жиру

Посолені і обвалені в борошні
антрекоти швидко подрумянивают в жирі і кладуть у відповідну каструлю. У тому ж жирі підсмажують до блідо-золотистого кольору цибулю, додають до нього червону паприку, томат-пюре, товчений кмин і майоран, гарненько перемішують, підливають трохи води і доводять все це до кипіння.

Потім заливають антрекоти додатково водою в такій кількості, щоб покрити м'ясо, і тушкують на слабкому вогні. Незадовго до закінчення тушкування додають кілька штук розрізаних на четвертинки зеленої паприки і помідорів, замість них можна вживати «лечо». Готують 6 великих галушок з манної крупи і подають, прикрасивши ними кожен-антрекот.

Приготування галушок
: Манну крупу змішують з жовтком і розтопленим жиром, залишають постояти, поки крупа не розбухне; збивають в піну білок, змішують її з крупою, дають ще трохи постояти і потім варять у підсоленій воді.



Схожі кулінарні рецепти