Головне меню

Популярні рецепти

Фарширована телятина по-угорськи (Угорська кухня)
Фарширована телятина по-угорськи

12 телячих ескалоп (тонкі шматки телятини без кісток)
4 цибулини
200 г копченої свинини
150 г жиру
100 г томат-пюре
40 г червоної паприки
часточка часнику (за бажанням)


Ескалоп відбивають тяпкою в тонкий шніцель, покривають його рубаною копченою свининою, загортають і перев'язують ниткою.

Потім підсмажують до золотистого відтінку дрібно нарізаний лук, додають до нього червону паприку, трохи часнику (за бажанням) і томат-пюре. У такий соус кладуть нафаршировані ескалопи і гасять на слабкому вогні. Прикрашають нарізаною кружечками зеленої паприкою і подають з відвареною картоплею.



Схожі кулінарні рецепти