Головне меню

Популярні рецепти

Телячі ескалопи з паприкою (Угорська кухня)
Телячі ескалопи (шніцелі з телятини без кісток) з паприкою
12 телячих ескалопів по 80 г
100 г жиру
2 цибулини
3 помідори
3 дцл сметани
6 шт. зеленої паприки
червона паприка, сіль,
борошно


Дрібно нарізану цибулю підсмажують в жирі до світло-жовтого відтінку, додають щіпку червоної паприки і трохи бульйону. Порції телятини відбивають тяпкою, кладуть в гарячий жир, щоб їх охопило жаром, але так, щоб вони не встигли прийняти золотистого відтінку.

Потім опускають їх у каструлю з підсмаженою цибулею і тушкують під кришкою на слабкому вогні. Після закінчення тушкування додають помідори, зелену паприку і сметану в суміші з невеликою кількістю борошна.

Потім знову трохи кип'ятять і подають по вибору з галушками, тархоней, рисом або картоплею



Схожі кулінарні рецепти