Головне меню

Популярні рецепти

Телячі відбивні а-ля Гундель (Угорська кухня)
Телячі відбивні а-ля Гундель

6 телячих котлет по 120 г
100 г печериць
протертий сир
200 г шпинату
100 г шинки


Котлети панірують і смажать у великій кількості жиру. По краях блюда викладають картопляне пюре з пюре-дюшесом. Дно страви покривають шаром відвареного в підсоленій воді шпинату.

На нього кладуть паніровані котлети, покривають їх скибочками тушкованих шампіньйонів і заливають соусом бешамель, змішаним з рубаною шинкою.

Потім посипають протертим сиром і ставлять у духовку підрум'янитися. (Цю страву можна готувати і без печериць.)



Схожі кулінарні рецепти