Головне меню

Популярні рецепти

Телячі ніжки по-угорськи (Угорська кухня)
Телячі ніжки по-угорськи

6 половинок телячих ніжок, розрубаних вздовж на дві частини
300 г цибулі
500 г картоплі
3 помідори
6 шт. зеленої паприки
40 г червоної паприки, сіль

З посіченої цибулі, червоної паприки, помідорів і кісток телячих ніжок готують папріковий соус.

Коли цибуля повністю розм'якшиться, кістки виймають, соус пропускають разом з цибулею через сито і приправляють.

Потім в нього кладуть зварені в підсоленій воді телячі ніжки (без кісток). Додають нарізану кубиками картоплю, помідори і зелену паприку (влітку) і тушкують на слабкому вогні.



Схожі кулінарні рецепти