Головне меню

Популярні рецепти

Чілі з яловичини - рецепт з фото
Чілі з яловичини
Чілі з яловичини

Скільки різних чилі ви знаєте? Я - як мінімум три: перці, країні і традиційне північноамериканське блюдо. Його-то ми з вами сьогодні і приготуємо. У цьому немає абсолютно нічого складного - хіба що розрахувати під свій смак потрібну кількість гострого перцю в складі Чилі може готуватися з різними видами м'яса, але цього разу ми будемо використовувати традиційну яловичину.
Інгредієнти:

3 середніх цибулини
6 зубчиків часнику
3 ст.л. томатної пасти
1 ст.л. порошку чилі (якщо любите погостріше - можна покласти більше)
4-5 консервованих перчиком чилі (можна використовувати свіжі, але в меншій кількості)
1 / 2 ч.л. меленої кориці
1,2 кг яловичого фаршу
800 г томатів у власному соку
2 банки консервованої квасолі
сіль і перець за смаком
олія для обсмажування
Чілі з яловичини
Дрібно рубаємо цибулю і часник.
Чілі з яловичини
Обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості, протягом приблизно 3-5 хвилин.

Додаємо томатну пасту, порошок чилі, нарубані перчики чилі і корицю. Смажимо, помішуючи, 2 хвилини.
Чілі з яловичини
Додаємо фарш і смажимо, розбиваючи грудки, поки м'ясо не втратить рожевий колір, близько 5 хвилин.
Чілі з яловичини
Кладемо в сотейник розім'яті виделкою томати разом із соком, квасолю (рідину попередньо злити) і 200 мл курячого бульйону. Солимо за смаком. Тушкуємо на сильному вогні близько 5-7 хвилин, поки соус злегка не загусне.
Чілі з яловичини
При подачі посипаємо тертим сиром.
Я подавала з кукурудзяним хлібом.
Чілі з яловичини
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти