Головне меню

Популярні рецепти

Тако з язиком - рецепт з фото

Тако з язиком - рецепт з фотоІнгредієнти

Язики яловичі 2шт. (1кг.700гр.)
Чорний перець горошок 1ст.л.
Лавровий лист 4шт.
Гвоздика 4шт.
Цибуля ріпчаста 1/2 головки (200гр.)
Часник 6 зубків
Чилі перець 2шт. (Сухий)
Помідори 400гр.
Томатна паста 1ст.л.
Кінза зелена 1 пучок
Кукурудзяна олія 4ст.л.
Сіль за смаком
Сир тертий 200гр. (Суміш сирів)
Коржі тортілья 24шт. (Діаметр 15см.)
Халапінья перець маринований 100гр.
Гострий соус для "Тако" до смаку


Спосіб приготування

Промиваємо язики, кладемо в скороварку і заливаємо водою

Тако з язиком - рецепт з фото

 

Додаємо чорний перець, лавровий лист, гвоздику, закручуємо болтами кришку і готуємо при високому тиску 40 хвилин
Тако з язиком - рецепт з фото

Даємо охолонути, відкручуємо кришку і знімаємо шкірку з язиків, ріжемо на не великі шматочки

Тако з язиком - рецепт з фото
Дрібно ріжемо цибулю ріпчасту, часник, чилі перець, помідори і рубаємо кінзу
Тако з язиком - рецепт з фото

Прогріваємо сковороду з кукурузним маслом і обсмажуємо до м'якості цибулю, часник і чилі перець
Тако з язиком - рецепт з фото

Додаємо помідори і томатну пасту, продовжуємо готувати ще 2 хвилини

Тако з язиком - рецепт з фото
Потім додаємо язики, солимо, перемішуємо і накриваємо кришкою, тушкуємо на самому маленькому вогні 15 хвилин

Знімаємо з вогню і перемішуємо з рубаною кінзою

Тако з язиком - рецепт з фото
Прогріваємо на середньому вогні сковороду без масла. злегка обсмажуємо коржі тортільї з двох сторін (тільки не перпечіть)

Тако з язиком - рецепт з фото
Знімаємо коржі, викладаємо на корж соус з язиком, посипаємо сиром і подаємо на стіл з маринованим халапінья і гострим соусом для Тако
Тако з язиком - рецепт з фото

Приємного ВАМ Мексиканської апетиту!




Схожі кулінарні рецепти