Головне меню

Популярні рецепти

Рулети з яловичини з каперсами і соусом.

Рулети з яловичини з каперсами і соусом.Рулети з яловичини з каперсами і соусом.

Філе яловичини зачистите від плівок, наріжте на 6 шніцелів і відбийте в тонкі пласти під харчовою плівкою. Приправте сіллю і перцем.

Індичку і свинину порубайте ножем, або пропустіть через м'ясорубку з дрібною решіткою.

З хліба зріжте кірки (вони вам не потрібні), м'якуш розкришіть.

Петрушку, анчоуси і каперси подрібніть.

Змішайте свинину, індичку, петрушку, анчоуси, каперси, хлібні крихти і яйце.

 

Приправте фарш за смаком сіллю і перцем (із сіллю будьте акуратніше, адже каперси та анчоуси достатньо солені).
На край кожного яловичого пласта покладіть частину фаршу.

 

Підігніть боковини філе до центру на 1см, а потім скрутіть у рулети. Закріпіть рулети кулінарною ниткою або шпагатом.

Розігрійте в сковороді оливкову олію і обсмажте рулети з усіх боків до золотистої скоринки (13-15 хвилин, вогонь сильний). Перекладіть в миску.

На тому ж маслі, помішуючи, обсмажте крупно нарізану моркву і нашатковану цибулю (3-4 хвилини, вогонь середній).

Додайте томатну-пасту і злегка підрум'яньте овочі.

Влийте херес і бульйон, доведіть суміш до кипіння.

У жароміцну форму перелийте овочі з бульйоном, поверх викладіть раніше обсмажені рулети. Приправте сіллю і перцем.

Закрийте форму кришкою або фольгою.

Запікайте рулети в розігрітій до t = 200С духовці 1 годину 15 хвилин.

Готові рулети викладіть на тарілки, звільніть від ниток.

Соус перелийте в кухлик, доведіть до кипіння і загустіть розведеним в 2-х столових ложках води крохмалем. Помішуючи, проваріть соус 2-3 хвилини.

Подавайте рулети з соусом.


інгредієнти:

900гр яловичини
150гр індички
150гр свинини з жирком
3 середні моркви (400гр)
3 невеликі цибулини (250гр)
1 невеликий пучок петрушки (30гр)
5 філе анчоусів
3 стол.ложки каперсів
1 яйце
2 скибочки білого хліба
600мл курячого бульйону
150мл хересу (або біле сухе вино, вермут)
1 стол.ложки томатної пасти
2 стол.ложки крохмалю + 2 стол.ложки холодної води
4 стол.ложки оливкової олії
свіжозмелений чорний перець (у мене суміш)
сіль




Схожі кулінарні рецепти