Головне меню

Популярні рецепти

Телятина по-міланськи - рецепт з фото

Телятина по-міланськиТелятина по-міланськи


інгредієнти

телячі відбивні - 8 шт
яйця - 2 шт
панірувальні сухарі - 50 г
пармезан тертий - 3 ст. л.
масло вершкове - 3 ст. л.
масло рослинне - 1 ст. л.
лимон -1 шт
кріп (петрушка) - 3 гілочки
сіль, перець за смаком

 








1. Продукти для відбивних, насправді достатньо одного яйця.

Телятина по-міланськи

2. Кожен шматок м'яса помістити між 2 шарів плівки і відбити

Телятина по-міланськи

3. тертий пармезан з панірувальними сухарями

Телятина по-міланськи

4. яйце збити, посолити, поперчити

Телятина по-міланськи

5. все готове для "купання" м‘яса в яйці і "одягання" його в паніровку.

Телятина по-міланськи

6. шматок телятини мачаємо в яйце

Телятина по-міланськи

7. і обвалюємо у паніровці

Телятина по-міланськи

8. відбивні викласти на блюдо і поставити в холодильник

Телятина по-міланськи

9. обсмажити відбивні на сковороді по 4 хвилини з кожного боку.

Телятина по-міланськи

10. Обваляти часточки лимона в кропі і подати до телятини.
Телятина по-міланськи




Схожі кулінарні рецепти