123************* Ніжний стейк з пряним п'яним соусом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Ніжний стейк з пряним п'яним соусом

Ніжний стейк з пряним п'яним соусомфіле-міньйон або стейк з вирізки - це найніжніше м'ясо, яке тільки можна уявити. Вирізка знаменита своїм вишуканим смаком з менш вираженою, ніж в інших стейках, яловичою складовою... Філе-міньйон (mignon-крихітний) - самий пісний і самий м'який стейк з центральної частини вирізки. У ньому відсутній характерний для Т-бона або Стріплойна концентрований м'ясний смак і він містить мало жиру. Подається невеликими шматочками товщиною в 6-8 сантиметрів і вважається дамським стейком. Філе-міньйон - вишукане м'ясне блюдо, рекомендований для нього ступінь прожарювання Rare або Medium Rare. При більш сильному прожарювання м'ясо втрачає свою соковитість ... Якщо ви любите м'ясо, то цей рецепт для вас. Ніжний стейк з м'яса подарує справжнє задоволення від смаку та аромату

Смородину помити, очистити від гілочок, залити червоним сухим вином, всипати цукор, покласти паличку кориці і відставити на годину.

Довести до кипіння, посолити, всипати імбир, чилі і проварити 3 хвилини. Зняти з вогню, злегка остудити, пюрірувати і процідити через сито.

 

Коріандр і запашний перець потовкти в ступі. Горгонзолу натерти на крупній тертці. Сковороду-гриль змастити оливковою олією і сильно нагріти, духовку розігріти до 150 С.

Вирізку очистити від пліовчок за допомогою гострого ножа, порізати на стейки (шир = 6см). Змастити оливковою олією за допомогою кисті, злегка обваляти в товченій суміші спецій. Обсмажити на сковороді-гриль з кожного боку по 1 хвилині, підсолюючи при перевертанні. На стейк зверху викласти по ч.л. тертої горгонзоли і запікати РІВНО 10 хвилин.

Рукколу і зелень помити, обсушити і порвати руками. Полити суміш ч.л. соусу і перемішати.

Подавати стейки з сумішшю руколи і зелені, виклавши їх на листя дуболистного салату і поливши соусом.

Смачного!

Інгредієнти

На 3 порції:

Для соусу:

1 ст. = 150 мл
1 ст. червоної смородини
0,5 ст. іервоного сухого вина
2 ст.л. тростинного цукру
1 паличка кориці
1/3 ч.л. меленого чилі
1/4 ч.л. меленого імбиру
сіль за смаком

Для стейка:

800 гр молодої яловичини (вирізка)
100 гр горгонзола
1 ч.л. зерен коріандру
1 ч.л. суміші запашних перців
сіль за смаком

Для гарніру:

по 30 гр: руколи, салату дуболистного зеленого, червоного базиліка, зелені селери

А ТАКОЖ:

трохи оливкової олії для змащування




Схожі кулінарні рецепти