Головне меню

Популярні рецепти

М'ясні "ролли" з брокколі - рецепт з фото

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фотоІнгредієнти

1 склянка (200 мл) мигдалю

Для рулету:

600 гр яловичої вирізки
16 шт чорносливу
16 к.л. меленого мигдалю
0,5 к.л. меленого імбиру
0,5 к.л. меленого чилі
0,5 к.л. мускатного горіха
1 ч.л. солі
100 гр сулугуні
250 мл вершків 10%

Для соусу:

100 гр журавлини
200 гр фейхоа
5 ст.л. меленого мигдалю
2 ст.л. меленого коричневого цукру (пудри)
200 мл бульйону з-під м'яса
сіль, перець за смаком
1 ч.л. карт.крохмалю

Для гарніру:

1 невеликий качан брокколі (або 400 гр замороженої)
1 яйце
0,5 ст. меленого мигдалю
1 ч.л. суміші приправ для м'яса
росл.масло для смаження

1. Чисте м'ясо нарізати тонкими пластинами і трохи відбити.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

2. У блюдці змішати спеції, посипать щіпкою суміші м'ясо з кожної сторони.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

3. Покласти в миску з кришкою і відставити.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

4. Мигдаль очистити, трохи обсмажити і не крупно змолоти.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

5. Чорнослив надрізати з одного боку, видалити кісточку і фарширувати меленим мигдалем.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

6. У кожен шматочок м'яса на край покласти по 2 фаршировані чернослівіну, скачати в рулет і заколоти зубочисткою.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

7. Рулетики обсмажити з усіх боків до рум'яності на розігрітій сковороді. У мене на обжарку пішло всього 2 хвилини.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

8. Сулугуні натерти на дрібній тертці, влити вершки, додати спеції і злегка збити.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

9. У глибоку форму покласти рулети, залити сирно-вершковою сумішшю і запікати в розігрітій до 180  С духовці 10 хвилин. (Ми любимо з кров'ю). До повної готовності час запікання збільшити до 30 хвилин.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

10. Очищені фейхоа та журавлину пюріровати, процідити через сито. Змішати готове пюре з пудрою, меленим мигдалем і бульйоном з-під м'яса, посолити і поперчити за смаком. У невеликому сойтенику довести соус до кипіння, всипати крохмаль і загустити.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

11. У киплячу підсолену воду опустити брокколі і варити на середньому вогні 5 хвилин. Розділити на суцвіття. (Якщо у вас заморожена капуста - то просто розморозити).  Мигдаль, Що залишився змолоти до стану борошна. Яйце збити з 0,5 ч.л. суміші спецій д / м'яса. Кожне суцвіття занурити в збите яйце, обваляти в молотому мигдалі і обсмажити в розігрітій з маслом сковороді до рум'яності. Смажити на середньому вогні, дуже швидко перевертаючи.

М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото

12. З рулетуков видалити зубочистки і порізати часточками. Подавати з брокколі і соусом.
М'ясні "ролли" з брокколі  - рецепт з фото




Схожі кулінарні рецепти