Головне меню

Популярні рецепти

М'ясні саквояжі по-французьки - рецепт з фото

М'ясні саквояжі по-французьки  - рецепт з фотоІнгредієнти

Яловича вирізка (у мене теляча) - 1кг
Сало свиняче сире - 50г
Печінка куряча (у мене індича) - 300г
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Шампіньйони - 10шт
Яйце куряче - 1 шт
Лавровий лист - 1 шт
Бекон - по 2 смужки на кожен саквояж
Вино сухе біле - 1 стакан (на цей раз не додавала)
Бульйон м'ясний - 150мл (збільшити кількість, якщо не використовується вино)
Хлібні білі крихти - 3ст.л.
Олія маслинова
Сіль за смаком
Перець чорний свіжозмелений

1. Все, що нам знадобиться для наших саквояжів.

2. Сало нарізати невеликими кубиками, печінку довільними шматками.

Цибулю подрібнити.

Гриби нарізати невеликими шматочками.

3. У розігрітій сковороді обсмажити на середньому вогні сало 2 хвилини, додати цибулю.

4. Додати печінку, гриби, лавровий листок, сіль і перець. Швидко обсмажити на сильному вогні 4 хвилини.

5. Зняти з вогню і дати повністю охолонути. (В принципі, це вже дуже смачно, можна і не продовжувати). Лаврушку викинути, вона вже віддала свій аромат.

6. Подрібнити в блендері охолонувшу суміш, додати яйце і хлібні крихти, перемішати.

7. М'ясо розрізати на шматки-медальйони

8. Накрити плівкою і гарненько відбити. Злегка натерти сіллю і перцем.

9. На кожен шматок викласти печінкову суміш, ...

10. ... І накрити зверху шматком м'яса.

11. Кожен шматок з начинкою загорнути в 2 смужки бекону, покладені навхрест.

12. Швидко обсмажити отримані саквояжікі на сковороді по 3 хвилини з кожного боку

13. Перекласти саквояжі в деко, залити бульйоном і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Якщо готувати з вином, то спочатку залити вином, дати йому випаруватися, а потім залити бульйоном. Природно, збільшити кількість бульйону, якщо вино не використовується. Смачно і так, без вина, але з ним духмяніше і ніжніше, просто в нашій компанії є товариш, який алкоголь не сприймає ні в якому вигляді.

14. Ось і все! Смачного!

15. Дуже-дуже смачно!




Схожі кулінарні рецепти