Головне меню

Популярні рецепти

Овочеве рагу з телятиною та грибними кнедлями

Овочеве рагу з телятиною та грибними кнедлями1. Для рагу нам знадобиться такий набір продуктів: телятина, перець, морква, кабачок, томатна паста, вино сухе червоне, яловичий бульйон, цибуля, часник, сіль і перець.

2. М'ясо нарізати шматками розміром 2 х 2 см, натерти сіллю і перцем, обсмажити на оливковій олії до рум'яної скоринки. Перекласти м'ясо в каструлю з товстим дном.

3. У сковороду, де смажилося м'ясо влити вино, готувати 3-4 хвилини, вміст сковороди відправити до м'яса.

4. Моркву, цибулю і перець нарізати кубиками. Часник подрібнити.

Розігріти масло на сковороді, обсмажити овочі 4 хвилинки, додати бульйон і томатну пасту, перемішати, довести до кипіння і відправити до м'яса.

5. Кабачки, порізані кубиками відправити туди ж. тушкувати рагу на невеликому вогні 1,5 години.

6. Тим часом приготуємо кнедлі. Нам знадобиться такий нехитрий наборчик: сухі лісові гриби, молоко, борошно, масло вершкове, сухий чебрець, сіль і перець.

7. Гриби замочити в теплій воді на 20 хвилин. Промити і дрібно нарізати.

8. Борошно просіяти з дрібкою солі, додати розтоплене вершкове масло і чебрець, ретельно перемішати до однорідності.

9. Додати дрібно нарізані гриби і молоко, ще раз ретельно вимішати.

Виліпити з отриманого тіста кульки розміром з волоський горіх. Ліпити кульки бажано перед самою подачею.

10. Опустити в киплячу воду і варити 10-12 хвилин.

11. Подавати рагу з грибними кнедлями!

Інгредієнти

Телятина - 1 кг (або близько того)
Цибуля ріпчаста - 2 головки
Морква - 1 шт
Кабачок - 1 шт
Перець болгарський - 2 шт
Часник - 1 зубок
Вино червоне сухе - 100 мл
Бульйон яловичий або овочевий - 200 мл
Томатна паста - 2 ст.л.
Олія оливкова - 4 ст.л.
Сіль за смаком
Перець чорний за смаком

Для кнедлів:

Гриби сухі лісові - 100г
Борошно - 270 г
Масло вершкове - 120 г
Молоко - 150мл
Чебрець сухий - щіпка
Сіль
Перець




Схожі кулінарні рецепти