Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш по-Трієстськи - рецепт з фото

Гуляш по-Трієстськи - рецепт з фото
інгредієнти

800г м'якоті яловичини
- 2 цибулини
- 2 великих стиглих помідори
- 1 гілочка розмарину
- 1 гілочка (щіпка) майорану
- 1 ст.л. меленої солодкої паприки
- 1 лавровий лист
- 4 ст.л. оливкової олії
- сіль











1. М'ясо порізати невеликими шматочками

2. нарізане м'ясо

3. Цибулю порізати тонкими півкільцями

4. З помідора, поміщеного в мікрохвильовку (або в окріп) зняти шкірку і дрібно його нарізати.

5. нарізаний помідор

6. Цибулю обсмажити на гарячій сковороді в оливковій олії

7. Додати до цибулі м'ясо

8. М'ясо тушкується під кришкою протягом години на повільному вогні.

9. гуляш готовий

10. Подавати з полентою, кускус або просто з рисом




Схожі кулінарні рецепти