Головне меню

Популярні рецепти

Кавовий філе-міньйон з віскі-соусом - рецепт з фото

Кавовий філе-міньйон з віскі-соусом - рецепт з фото
інгредієнти

стейки з філе телячої вирізки 6 шт. (товщина шматка 3,5 см)
Вустерський соус
кава мелена 1,5 ст. л.
кориця 1/6 ч. л.
коріандр мелений 1/6 ч. л.
оливкова олія
суміш перців
сіль
цибуля 1 шт.
борошно 1 ч. л.
бульйон 100 мл
вершки 100 мл
віскі 60 мл





1. Філе кімнатної температури скропити Вустерським соусом, посипати сумішшю перців, втерти перець з усіх боків в кожен шматок.

2. Змішати мелену каву, корицю й коріандр.

3. Кожен стейк обмазати оливковою олією і панірувати в кавовій суміші.

4. Обсмажувати стейки на розпеченій сковороді по 2,5 хв. з кожного боку. В кінці готування посолити.

5. Скласти стейки в жароміцну форму, накрити фольгою і прибрати в теплу духовку.

6. Для соусу пасерувати на олії дрібно-нарізану цибулину.

Додати борошно, обсмажити разом з цибулею.

7. Влити бульйон і вершки.

8. Варити помішуючи, до загусання, влити віскі, перемішати, вимкнути.

9. Теплі стейки полити соусом і подавати.

10. Смачного!




Схожі кулінарні рецепти