Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо Буйвола на вогні для Коханої! ! !

М'ясо Буйвола на вогні для Коханої! ! !Якось, сидячи на дивані представив, як наші предки поверталися з полювання на мамонта, не завжди вдало. А біля входу в печеру зустрічали дружини! Ну і де м'ясо, де тинялися, чому перегар??? "Образились". Так-як всіх мамонтів предки перебили залишилося задовольнятися тим що є!

Зробив дзвінок другу, який має свій невеликий м'ясо-комбіат. Приїхав, подивився, сподобався буйвол рідненький!

Вирішив приготувати з верхньої частини ноги. Беремо м'ясо і красивими ударами виделкою наносимо багато дірок з обох сторін шматка м'яса, товщина шматків 5см.!

Робимо маринад: Тиснемо і дрібно нарізаємо часник, так-само нарізаємо кінзу з петрушкою, додаємо базилік, перець, табаско, сіль, оливкову олію, оцет. Пермішуємо!

М'ясо укладаємо в маринад і ставимо в холодильник на 12 - 18 годин!

Смажити на заздалегідь прогрітому грилі. Час смаження 30 - 40 хвилин, на середній температурі, залежно яку ступінь прожарювання ви хочете!

Поки смажите м'ясо розкладіть на край решітки халапінья перець, дивіться щоб не підгорів!

Готуємо картоплю: Миємо, розрізаємо на 4 частини, солимо і викладаємо на решітку духовки. Температура 200 градусів, поки не набуде золотистого кольору. (Масло не використовується)!

Залишилося сервірувати огірочками з маслинами, красиво накрити стіл, запалити свічку, відкрити вино. До речі, не забудьте запросити вже не скривджену дружину (жінку)!

А навіщо 4 порції? А раптом хто небудь зайде. Успіхуі і романтики вам!

Інгредієнти

М'ясо буйвола 1кг.200гр. (Buffalo).

Для маринаду:
Часник 4 зубки., 
Кінза 1/2 пучка, 
Петрушка 1/2 пучка, 
Базилік сухий 2ст.л.,
Чорний перець 1/2ч.л.,
Табаско соус 1ч.л.,
Сіль 1ч.л., 
Оливкова масло 150мл.,
Рисовий оцет 50мл.

Для гарніру:
Картопля 8шт.,
Огірки солоні дрібні 8шт.,
Маслини каламатро 16шт., 
Перець халапінья 4шт.

Вино:
Clos duval Napa Valley, cabernet sauvignon 1шт. Врожаю 2007 року.

Свічки 1шт.




Схожі кулінарні рецепти