Фрітата з картоплею і солодким перцем
Я знову з сніданком. Цього разу не з таким вже й легким.
Головна відмінність фрітати від омлету полягає в тому, що вона запікається в духовці. Наповнювачі можуть бути самими різними. Цього разу приготуємо з картоплею та перцем. За рахунок картоплі ця фрітата виходить дуже ситна. Рецепт розрахований на 3 порції.
інгредієнти:
6 яєць
2 середні червоні картоплини (можна взяти і звичайна картопля, але червоний швидше готується)
1 середній солодкий перець
половинка середньої цибулини
1 / 2 ч.л. сушеного розмарину
сіль і перець за смаком
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Цибулю нарізаємо на півкільця, перець - на тонкі смужки. Смажимо на олії до м'якості.
Прибираємо на тарілку і відставляємо в сторону.
Картоплю нарізаємо на тонкі скибочки, обсмажуємо на тій же сковороді до готовності.
Додаємо перець з цибулею і перемішуємо.
Яйця збиваємо з сіллю, перцем і розмарином.
Вливаємо в сковороду до начинки.
Ставимо в духовку і запікаємо до готовності - яйця повинні добре схопитися.
Подаємо з салатом або свіжими овочами.
Смачного!
Схожі кулінарні рецепти |