Головне меню

Популярні рецепти

Яєчня з перцем (Закарпатська кухня)

Яєчня з перцем (Закарпатська кухня)

З свіжого солодкого перцю видаляють серцевину і насіння, про­мивають, нарізають дрібними кусочками, додають трохи води, солі, поливають олією і на добре розігрітій сковороді тушкують протягом 10 хвилин, періодично перемішуючи. Яйця збивають, солять, зали­вають тушкований перець і смажать протягом 1—2 хвилин, кілька разів перемішуючи.

Подаючи на стіл, яєчню посипають червоним молотим перцем.

Витрати продуктів на одну порцію: перець сві­жий солодкий 171 г, яйця 2 шт., олія 10 г, сіль 2 г, перець червоний молотий 0,01 г.




Схожі кулінарні рецепти