Головне меню

Популярні рецепти

Яєчня з овочами (Закарпатська кухня)

Яєчня з овочами (Закарпатська кухня)

Помідори, солодкий перець і цибулю дрібно нарізують, солять, додають трохи води і смажать на сковороді на олії протягом 15 хви­лин, часто помішуючи. Сирі яйця збивають, солять, заливають туш­ковані овочі, заправляють дрібно нарізаною зеленню петрушки, по­мішуючи, смажать близько 2 хвилин.

Готову яєчню подають гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: яйця 2 шт., помідори свіжі 94 г, перець свіжий солодкий 86 г, цибуля 24 г, олія 15 г, сіль 3 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти