Головне меню

Популярні рецепти

Яєчня з шинкою (Закарпатська кухня)

Яєчня з шинкою (Закарпатська кухня)

На сковороді добре розігрівають смалець, додають нарізану не­великими брусочками варену шинку і підсмажують до рум'яного кольору.

Збитими яйцями, заправленими сіллю, заливають підсмажену шинку і смажать до готовності, слідкуючи, щоб яєчня не пересма­жилась.

Готову яєчню посипають чорним молотим перцем і дрібно нарі­заною зеленою цибулею.

Витрати продуктів на одну порцію: смалець 15 г, шинка 42 г, яйця 3 шт., чорний молотий перець 0,02 г, цибуля зелена 2 г, сіль за смаком.




Схожі кулінарні рецепти