Головне меню

Популярні рецепти

Яйце по-мукачівськи (Закарпатська кухня)

Яйце по-мукачівськи (Закарпатська кухня)

Круто зварені яйця обчищають, зрізають кришку з тупого кінця, вибирають жовток і перетирають його. До перетертого жовтка до­дають сіль, чорний молотий перець, гірчицю і добре перемішують. Підготовленою масою наповнюють білки, прикладають кришки і кла­дуть в приготовлений соус.

Для соусу в розігріте вершкове масло додають пшеничне борошно і трохи пересмажують, заливають сметану, доводять до кипіння, охо­лоджують і додають майонез.

Витрати продуктів на одну порцію: яйця 2 шт., сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, гірчиця 1 г, масло вершко­ве 5 г, борошно 3 г, сметана 20 г, майонез 20 г.




Схожі кулінарні рецепти