Головне меню

Популярні рецепти

Омлет закарпатський (Закарпатська кухня)

Омлет закарпатський (Закарпатська кухня)

До вбитих у посуд яєць вливають сметану або молоко, солять і добре збивають, додають борошно і змішують до утворення однорідної маси.

Підготовлену суміш виливають на сковороду з добре розігрітим смальцем і смажать, поки маса не загусне, а знизу не зарум'яниться. Потім краї омлета загортають ножем до середини, надаючи форми видовженого пиріжка.

Готовий омлет перекладають на тарілку і подають гарячим.

Витрати продуктів на одну порцію: яйця 2 шт., сметана або молоко 50 г, борошно 8 г, смалець 10 г, сіль за смаком.




Схожі кулінарні рецепти