123************* Омлет із сиром (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Омлет із сиром (Закарпатська кухня)

Омлет із сиром (Закарпатська кухня)

До збитих яєць додають натертий на тертці твердий сир. молоко, борошно, солять і перемішують до утворення однорідної маси.

Підготовлену масу впливають на розігріту з вершковим маслом сковороду, ставлять у гарячу духовку і запікають до готовності.

Готовий омлет подають гарячим.

Витрати продуктів на одну порцію: яйця 2 шт., сир твердий 50 г, молоко 50 г, борошно 5 г, масло вершкове 10 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти