123************* Омлет, фарширований грибами (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Омлет, фарширований грибами (Закарпатська кухня)

Омлет, фарширований грибами (Закарпатська кухня)

Свіжі білі гриби або шампіньйони нарізають тонкими скибками, підсмажують на вершковому маслі, додають сметану, сіль і дають про­кипіти.

Яйця збивають, солять, виливають на добре розігріту з маслом ско­вороду і смажать, поки маса не загусне, а знизу не підрум'яниться.

На приготовлений омлет кладуть гриби, краї загортають і подають гарячим.

Витрати продуктів на одну порцію: яйця 2 шт. гриби свіжі 65 г, масло вершкове 20 г, сметана 25 г, сіль 2 г.




Схожі кулінарні рецепти