Головне меню

Популярні рецепти

Свіжі рецептики

Чілі з яловичини - рецепт з фото
Чілі з яловичини
Чілі з яловичини

Скільки різних чилі ви знаєте? Я - як мінімум три: перці, країні і традиційне північноамериканське блюдо. Його-то ми з вами сьогодні і приготуємо. У цьому немає абсолютно нічого складного - хіба що розрахувати під свій смак потрібну кількість гострого перцю в складі Чилі може готуватися з різними видами м'яса, але цього разу ми будемо використовувати традиційну яловичину.
Переглянути рецепт...
 
Яловичина з чорносливом і кедровими горішками - рецепт з фото
Яловичина з чорносливом і кедровими горішкамиЯловичина з чорносливом і кедровими горішками

Печеня по цьому рецепту - відмінна можливість вбити відразу двох зайців: нагодувати рідних смачним м'ясом і заготовити їжу про запас. Ви можете розкласти готове остигле блюдо по контейнерах і зберігати в морозилці до трьох місяців. Це дуже зручно, коли у вас немає часу на підготовку.
Переглянути рецепт...
 
Рибні палички в горіховій паніровці - рецепт з фото
Рибні палички в горіховій паніровці
Рибні палички в горіховій паніровці

Пропоную вам ще один рецепт смачної рибки. Золотиста хрустка скоринка і ніжна соковита м'якоть відмінно поєднуються з соусом тартар і свіжими овочами. Часу на приготування це блюдо вимагає мінімум, тому воно прекрасно підійде для вечері будня.
Переглянути рецепт...
 
Макаронний пиріг-запіканка з м'ясом - рецепт з фото
Макаронний пиріг-запіканка з м'ясом
Макаронний пиріг-запіканка з м'ясом

Пропоную Вашій увазі ще одну варіацію на тему лазаньї. Якщо ви знайдете макарони-трубочки товстіший - то приготувати цю запіканку не складе великих труднощів. Якщо макарони будуть потоньше - запихання в них фаршу займе деякий час.
Блюдо виходить ситне, соковите і дуже смачне. Пармезан в рецепті можна замінити більш бюджетним сиром твердих сортів.
Переглянути рецепт...
 
Запечена курка в паприці - рецепт з фото
Запечена курка в паприці
Запечена курка в паприці

Ще відносно недавно я не могла подумати, що буквально пара спецій може надати простий курці надзвичайно насичений смак. За рахунок тривалого запікання під фольгою курочка виходить дуже ніжною і соковитою - м'ясо досить легко відстає від кісток. На мій смак, курка, приготована за цим рецептом, цілком гідна бути поданою до святкового столу.
Переглянути рецепт...
 
Качина грудка з суміші п'яти спецій - рецепт з фото
Качина грудка з  суміші п'яти спецій
Качина грудка з  суміші п'яти спецій

Китайська суміш "П'ять спецій" включає корицю, бадьян, фенхель, гвоздику і сичуаньський перець у рівних частинах. Якщо постаратися - її можна знайти у вже готовому вигляді. Якщо не вийшло знайти - ви можете купити інгред
ієнти окремо і приготувати суміш самостійно. Смажена качина грудка з сумішшю п'яти спецій має дуже цікавий смак - мені і не тільки мені такий варіант приготування качки сподобався більше, ніж запікання птиці цілком.
Переглянути рецепт...
 
Чілі з свинини шматочками - рецепт з фото
Чілі з свинини шматочками
Чілі з свинини шматочками

Ми з вами вже готували чилі з яловичини, тепер прийшла черга чилі зі свинини. Відмінність цього рецепту в тому, що в ньому використовується не тільки фарш, а й нарізане шматочками м'ясо. За рахунок цього, на мій смак, це чилі виходить більш багатим за текстурою і смаком. На цей раз я не стала обережною і гарненько сипнула порошку чилі, про що ні на секунду не пошкодувала
Переглянути рецепт...
 
Припущений лосось з овочами - рецепт з фото
Припущений лосось з овочами
Припущений лосось з овочами

Припускання - це такий спосіб приготування продуктів, коли вони злегка приварюються до готовності в бульйоні або інший варильній рідині з ароматичними та смаковими добавками. Це відмінний спосіб для приготування цілком собі дієтичних страв, яким і є лосось, зроблений за цим рецептом.
Переглянути рецепт...
 
Індичка, тушкована з печерицями у вершках - рецепт з фото
Індичка, тушкована з печерицями у вершках
Індичка, тушкована з печерицями у вершках

Кожен раз готуючи індичатину я все більше і більше переконуюся, що за смаковими якостями з нею може зрівнятися мало яке м'ясо. Так само як і по корисності і поживними властивостями. На цей раз я протушкувала індичку у вершках, додавши молоденьких печериць і часнику. Результат - ситий і задоволений чоловік плюс твердий намір повторити цю страву ще раз найближчим часом
Переглянути рецепт...
 
Фрикадельки з індички з беконом - рецепт з фото
Фрикадельки з індички з беконом
Фрикадельки з індички з беконом

Ці фрикадельки готуються швидко, без зайвих рухів тіла - ніякого довгого гасіння або запікання в духовці вони не вимагають, достатньо простого обсмажування на сковороді. Бекон надає фрикаделькам цікаву копчену нотку, а пармезан, яким посипають готову страву, завершує смак.
Переглянути рецепт...
 
Печеню з яловичини з журавлиною - рецепт з фото
Печеню з яловичини з журавлиною
Печеню з яловичини з журавлиною

Рецепт печені, який я хочу запропонувати вам сьогодні, підходить скоріше для холодних зимових вечорів. Але незважаючи на те, що журавлина, по суті, зимова ягода, всілякі-різні страви з неї можна готувати практично цілий рік - в замороженому вигляді її можна знайти практично завжди. Тому якщо рецепт вам сподобався - вперед в магазин у відділ заморожених продуктів
Переглянути рецепт...
 
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею - рецепт з фото
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею

Стир-фрай - один з моїх найулюбленіших способів готування. Він дозволяє сфабрикувати дуже навіть пристойну вечерю буквально за півгодини.

У блозі в ж є кілька варіантів блюд  стир-фрай - з курки та свинини. Нарешті прийшов час додати в цей ряд ще й індичку.
Переглянути рецепт...
 
М‘ясний рулет з брокколі та цвітною капустою - рецепт з фото
М‘ясний рулет з брокколі та цвітною капустою
М‘ясний рулет з брокколі та цвітною капустою

Це ще одна варіація на тему американського "м'ясного буханця" або Meatloaf. В даному випадку смак рулету чудово доповнюється беконом, а зовнішній вигляд - дуже симпатичними "деревцями" з брокколі та цвітної капусти на зрізах. До цієї страви на гарнір так і проситься ніжне картопляне пюре - принаймні, за моїм внутрішнім відчуттям
Переглянути рецепт...
 
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами - рецепт з фото
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами

Баклажани ми фарширували. Свинячу шию фарширували. Навіть печериці фарширували ... Так зрадіють нелюбителі м'яса і птиці - я дійшла-таки до страв з морепродуктів. Кальмар так і проситься, щоб його набили чимось смачним - сама форма тушки сприяє цьому. Ну що ж, нафаршируем його, коли вже на те пішло.
Переглянути рецепт...
 
Качка з яблуками - рецепт з фото
Качка з яблуками
Качка з яблуками

Нарешті я остаточно "подружилася" з качкою як об'єктом кулінарного ... кхм ... мистецтва! І найцікавіше, що і качка-то була далеко не сама зразкова - так, не сильно добре обскубаний магазинний зразок. Птиця за цим рецептом вийшла дуже соковитою і апетитною. А картопля з яблуками на гарнір - це взагалі свято
Переглянути рецепт...
 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 9 из 18