Головне меню

Популярні рецепти

Свіжі рецептики

Фаршировані кабачки цукіні - рецепт з фото
Фаршировані кабачки цукіні
Фаршировані кабачки цукіні

Скоро! Вже дуже скоро ринки будуть завалені найсвіжішими красивими літніми овочами! Я ось чекаю не дочекаюся цього прекрасного часу. А поки пропоную вам рецепт, який буде просто як не можна до речі в сезон свіжих молодих кабачків. Та й зараз, при бажанні, таке блюдо можна приготувати - цукіні є майже у всіх великих магазинах.
Переглянути рецепт...
 
Шашлички з сьомги з каррі - рецепт з фото
Шашлички з сьомги з каррі
Шашлички з сьомги з каррі

Що ж, продовжуємо нашу рибну серію. На цей раз під прицілом об'єктиву - дорогоцінна риба сьомга. Дорогоцінна в першу чергу в плані смакових і живильних властивостей і користі для здоров'я.
До речі, сьомгу в цьому рецепті ви можете замінити білою рибою з щільною м'якоттю - наприклад, тріскою або сайда.
Переглянути рецепт...
 
Свинина, запечена з цибулею і часником - рецепт з фото
Свинина, запечена з цибулею і часником Свинина, запечена з цибулею і часником

Іноді для прекрасного багатого смаку страви зовсім не обов'язково збирати до купи безліч складнозавернутих інгредієнтів. Їжа, приготовлена ​​з мінімуму простих продуктів, цілком може прикрасити навіть святковий стіл. Не вірите? Переконайтеся в зворотному, приготувавши свинину за цим рецептом. Завдяки цибулі і запіканню у фользі м'ясо виходить просто тане в роті.
Переглянути рецепт...
 
Качина грудка в брусничним соусом - рецепт з фото
Качина грудка в брусничним соусом Качина грудка в брусничним соусом

Мій перший досвід роботи з качкою був сумним - мені настільки набридло її общипувати, що я зареклася купувати цю птицю взагалі. Але недавно в магазині мій допитливий погляд абсолютно випадково намацав качині грудки. І я вирішила спробувати ще раз - благо на грудях пуху-пір'я майже не було, та й відсоток співвідношення м'яса до кісток був не порівнянний з цілою пташкою. Грудки були куплені і приготовані - та так, що все сімейство досі згадує.
Переглянути рецепт...
 
Курячі ніжки Баффало - рецепт з фото
Курячі ніжки Баффало
Курячі ніжки Баффало

Останнім часом спостерігаю в собі якусь дивну, раніше не спостерігалася любов до гострих страв. І навіть не до просто гострим, а до дуже гострих. Щоб потім ще довго в роті пожежа палахкотіла. Курячі ніжки по цьому рецепту якраз відносяться до категорії "тих самих" страв. Вогненно гострий смак відмінно відтіняється свіжою хрусткою селерою і сирним соусом.
Переглянути рецепт...
 
Свиняча вирізка з інжиром в беконі - рецепт з фото
Свиняча вирізка з інжиром в беконі
Свиняча вирізка з інжиром в беконі

Я дуже люблю готувати зі свинячої вирізки - якщо спеціально не постаратися, то зіпсувати її досить складно. Головне не перестаратися з часом готування. Моя любов до цього продукту добре видно по ряду страв зі свинячою вирізкою в блозі.
Переглянути рецепт...
 
Куряче філе в беконі і сухарях - рецепт з фото
Куряче філе в беконі і сухарях
Куряче філе в беконі і сухарях

Філе, запечене в беконі і хрусткій паніровці, можна подати і як основна страва, і як ситну закуску до пива.

Для цього рецепта дуже важливо вгадати з кількістю солі. Вся справа в тому, що бекон, в який загортається філе, солоний вже сам по собі. Обов'язково приймайте це до уваги в процесі приготування.
Переглянути рецепт...
 
Свиняче філе, запечена з яблуками - рецепт з фото
Свиняче філе, запечена з яблуками
Свиняче філе, запечена з яблуками

З тих пір, як я купила термометр для м'яса, запікання всякої-різної їжі в духовці перетворилося на справжнє свято. Завдяки цьому маленькому агрегатику у мене тепер 100% ідеально соковитих запечених страв, зовсім без промахів. Але чудове свиняче філе, рецепт якого я вам радісно несу сьогодні, можна приготувати і без термометра - головне не затягнути з часом.
Переглянути рецепт...
 
Рулетики з свинини з чорносливом - рецепт з фото
Рулетики з свинини з чорносливом
Рулетики з свинини з чорносливом

Буквально півгодини вам буде потрібно для того, щоб порадувати гостей соковитими смачними рулетиками зі свинини. У холодному вигляді це блюдо можна подати як закуску. А чорнослив може бути замінений на курагу, інжир або інші сухофрукти на ваш смак.
Переглянути рецепт...
 
Просте каррі з курки - рецепт з фото
PROSTE karri z KURKY
Просте каррі з курки

Цей рецепт - легкий закос в сторону індійської кухні. Гостре і пряне, це каррі з курки може стати прекрасною основою для обіду або вечері практично в будь-який час року. Кількість перцю в карі ви можете регулювати самостійно, виходячи з ваших смакових уподобань.
Переглянути рецепт...
 
Курячі шашлички з лимоном та зеленню - рецепт з фото

Курячі шашлички з лимоном та зеленню

Курячі шашлички з лимоном та зеленню

Ці ароматні ніжні шашлички можна приготувати як на звичайній сковороді, так і на мангалі під час виїзду на природу. І в тому, і в іншому випадках шпажки необхідно вимочити в холодній воді протягом години, щоб вони не обгоріли під час термічної обробки.
Як гарнір чудово підійдуть свіжі овочі.
Переглянути рецепт...
 
Солодкий перець, фарширований м‘ясом та перловкою - рецепт з фото
Солодкий перець, фарширований м‘ясом та перловкою
Солодкий перець, фарширований м‘ясом та перловкою

Сезон доступних перців-помідор-баклажанів ось-ось вдарить по нас з максимальною силою. Тому поспішаю поділитися з вами рецептом фаршированого солодкого перцю. Але не самого звичного - тушкованого, з морквою і рисом, а запеченого в духовці і з перловкою в начинці.

В принципі, замість перловки в цьому рецепті може бути використаний рис - в такому разі смак страви буде більш традиційним.
Переглянути рецепт...
 
Ростбіф із запеченою цибулею і печерицями - рецепт з фото
Ростбіф із запеченою цибулею і печерицями
Ростбіф із запеченою цибулею і печерицями

Здається, я починаю дружити з яловичиною. Причому якщо раніше мої стосунки з нею були хорошими десь в районі печінки, то зараз повноваження перемістилися в більш складні рецепти. Вірніше, складними вони здавалися, поки я сама їх не випробувала. Сьогодні я хочу запропонувати вам рецепт ростбіфа - це цілісний шматок яловичої вирізки, запечений в духовці. Дуже смачний і зовсім не складний.
Переглянути рецепт...
 
Свиняча вирізка, фарширована курагою - рецепт з фото
Свиняча вирізка, фарширована курагою
Свиняча вирізка, фарширована курагою

Знову я зі своїм "солодким" м'ясом - на цей раз я нафарширувала курагою свинячу вирізку. Багатьом може здатися екзотичним поєднання цибулі, кураги і джему в начинці, але поспішу вас заспокоїти - це дуже смачно.

Як гарнір до такої вирізки найкраще подати рис або кус-кус.
Переглянути рецепт...
 
Курячі палички з гірчично-медовим соусом - рецепт з фото
Курячі палички з гірчично-медовим соусом
Курячі палички з гірчично-медовим соусом

Краса цієї ситної закуски - в пікантному медово-гірчичному соусі. Він відмінно підходить до досить нейтрального курячого філе. Зрозуміло, такі курячі палички можна подати не тільки як закуску до пива, але і як основна страва на обід або вечерю.

Кунжут ви можете використовувати тільки білий або тільки чорний - як вам більше подобається
Переглянути рецепт...
 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 10 из 18