123************* Слив'янка
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Слив'янка
Слив'янка

В бутель з широкою шийкою насипають повно спілих слив-угорок. Сливи заливають горілкою (міцнішою від звичайної), закупорюють і ставлять в темне місце на 4—6 тижнів. Після цього зливають всю го­рілку, а в бутель насипають цукру, скільки вміститься. Замість цукру сливи можна залити холодним цукровим сиропом, приготовленим за пропорцією: 400 г цукру на 1,5 л води. Цукор вбирає із слив весь спирт. Через два тижні сироп зливають і змішують із злитою раніше горілкою, фільтрують, розливають в пляшки, закупорюють і зберігають протягом півроку. Після цього слив'янку можна пити.