123************* Аґрусівка
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Аґрусівка
Аґрусівка

Всипають в бутель 2,5 кг очищеного аґрусу і вливають туди 4 л го­рілки і 8 л перевареної води. Бутель виставляють на сонце на 14 днів, поки аґрус не спливе наверх. Вміст бутля щодня перемішують, зав'я­зуючи його шийку марлею. Через 14 днів настойку проціджують, додають 800 г цукру, добре перемішують, переливають в чистий бутель і став­лять на 24 год. на сонце, а після цього на 10 діб в холодне місце.

Потім проціджують ще раз, розливають в пляшки з товстими стін­ками, міцно закупорюють і зберігають в льоху в піску. Пити можна через 2—3 тижні.