Головне меню

Популярні рецепти

Борщ з м'ясними галушками

Борщ з м'ясними галушками

В обчищені нашатковані столові буряки вливають буряковий квас, добре змішують, додають 8 склянок звареного з кісток бульйону, солять, добре кип'ятять, проціджують через сито і добре віджимають буряки.

Підготовлене для галушок м'ясо пропускають через м'ясорубку, додають розмочену в молоці і віджату булку, сіль, вдруге пропускають через м'ясорубку і заправляють сирими яйцями. З підготовленої м'ясної маси виробляють м'ясні галушки і варять у підсоленій воді до готов­ності.

Подаючи на стіл, в борщ кладуть приготовлені галушки і посипають зеленню петрушки.

На 400 г м'яса — 800 г буряків, 80 г булки, 1/2 склянки молока, 1 яйце, 2 склянки бурякового квасу.




Схожі кулінарні рецепти