Головне меню

Популярні рецепти

Борщ з свинячою грудинкою і буряками

Борщ з свинячою грудинкою і буряками

Обчищені і промиті буряки нарізують дрібною соломкою, солять, збризкують квасом і добре перемішують, не відціджуючи соку. Свинячу грудинку нарізують кубиками (по 15—20 г). В сотейник з добре розігрітим маслом кладуть шатковану цибулю, підготовлену грудинку та буряки. Все разом злегка обсмажують, змішують з підсмаженим борошном, пере­кладають у каструлю, заливають буряковим квасом і водою, варять 1,5 год. Потім додають лавровий лист, перець, сіль і варять до готовності. Роз­ливаючи в тарілки, борщ посипають зе­ленню петрушки.

На 500 г свинячої грудинки — 600 г буряків, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 ст. ложки пше­ничного борошна, 1 цибулину, 4 склянки буряко­вого квасу і 4 склянки води, 2 лаврових листки, 3 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти