Головне меню

Популярні рецепти

Борщ московський

Борщ московський

З м'яса та кісток варять бульйон. Обчищені буряки нарізують соломкою і тушкують, додаючи жир, томат-пюре, цукор та оцет. Наприкінці тушкування буряків кладуть пасеровані, нарізані соломкою моркву, петрушку, селеру, а також цибулю, пасеровану з- борошном і томатом-пюре.

Свіжу капусту шаткують, кладуть у проціджений бульйон, дають закипіти, додають тушковані буряки з корінням, цибулею, борошном і томатом-пюре й варять 20—30 хв. Після цього кладуть відварене м'ясо та шинку, борщ заправляють сіллю, цукром, оцтом, спеціями й доводять до кипіння.

Подають борщ з м'ясом, шинкою, звареною й нарізаною впоперек сосискою, сметаною та. зеленню.

На 150 г яловичини і 100 г шинки— 100 г сосисок, 2 ст. ложки вершкового масла, 300 г буряків, 300 г капусти, 100 г моркви, 30 г петрушки, 1 цибулину, 1/2 склянки томату-пюре, по 1 чайній ложці цукру й борошна, 1/2 склянки сметани, оцет, спеції та сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти