Головне меню

Популярні рецепти

Борщ на квасі

Борщ на квасі

Підготовлене м'ясо й сало-шпик заливають порівну хлібним квасом і водою та варять бульйон, додаючи пасеровані, дрібно нарізані моркву й петрушку. Після півторагодинного варіння бульйону  його проціджують в окрему каструлю, кладуть нарізані капусту й буряки, а також окремо зварені перлові крупи і варять до готовності. 1 сирий буряк натирають на тертці, обливають невеликою кількістю бульйону, проціджують і одержану бурякову фарбу вливають у каструлю.

Подаючи на стіл, у тарілку з борщем кладуть м'ясо й сало-шпик, нарізані невеликими кусочками.

На 500 г м'яса — по 5 склянок хлібного квасу й води, 4 буряки, по 1   кореню моркви, та петрушки, 1 невелику головку капусти, 1/2 склянки перлових крупів, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти