Головне меню

Популярні рецепти

Борщ селянський (Прикарпатська кухня)

Борщ селянський (Прикарпатська кухня)

У киплячий бульйон кладуть нарізану соломкою капусту, після закипання додають кубиками картоплю й парять 10—15 хв. Після цього в борщ кладуть окремо зварену квасолю з відваром, буряки, нарізані соломкою й тушковані - з вершковим маслом, томатом-пюре і буряковим квасом, пасеровані моркву, петрушку, частину цибулі, нарізані дольками свіжі яблука, лавровий лист, перець, сіль, заправляють товченим салом з рештою сирої цибулі й варять до готовності.

Подаючи на стіл, у тарілку з борщем кладуть кусок м'яса, сметану й дрібно нарізану зелень петрушки.

На 500 г баранини — 250 г буряків, 300 г свіжої капусти, 400 г картоплі, 1/3 склянки квасолі, 1/2 свіжого кислого яблука, 1 морквину, 1 корінь петрушки, 1 цибулину, 2 ст. ложки вершкового масла, 30 г сала-шпику, 3 ст. ложки томату-пюре, 2 склянки квасу-сирівцю, 1 1/2 л води, 4 ст. ложки сметани, сіль, перець — за смаком, лавровий лист, зелень.




Схожі кулінарні рецепти