Головне меню

Популярні рецепти

Борщ по-чеському

Борщ по-чеському

Яловичину й свинину нарізують невеликими кубиками і варять у підсоленій воді до напівготовності. Буряки миють, обчищають, нарізують, кладуть у бульйон і варять до готовності. Потім додають пасероване на вершковому маслі й розведене бульйоном борошно, нарізані кубиками моркву, петрушку, селеру, нарізану шашками капусту й варять 15—20 хв.

Подаючи на стіл, у тарілку з борщем кладуть сметану.

На 250 г яловичини й 250 г жирної свинини — 2 корені моркви, 1 корінь петрушки, 2 корені селери, 300 г буряків, 250 г білоголовкової капусти, 1 ст. ложку масла, 1 чайну ложку борошна, 4 ст. ложки сметани, 2 л води.




Схожі кулінарні рецепти