Головне меню

Популярні рецепти

Борщ по-угорському

Борщ по-угорському

Варять кістки і яловичину до напівготовності м'яса. З вершковим маслом тушкують до напівготовності обчищені, нарізані соломкою, буряки з додаванням нарізаної кружальцями цибулі, заливають бульйоном, кладуть напівзварене м'ясо й варять його до готовності. Труть на тертці сирий буряк, заливають киплячим бульйоном і залишають настоятися під закритою кришкою. Зварене м'ясо виймають, нарізують соломкою, кладуть у борщ з додаванням пасерованого на маслі й розведеного бульйоном борошна і доводять до кипіння. Після цього борщ заправляють сметаною й процідженим соком натертих буряків.

На 500 г яловичини — 3—4 буряки, 1 цибулину, 1 чайну ложку борошна, 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 склянки сметани, 2 л води.




Схожі кулінарні рецепти