Головне меню

Популярні рецепти

Борщ холодний з квасолею (Українська кухня)

Борщ холодний з квасолею

Промиті буряки варять у шкірці з оцтом, обчищають і нарізують соломкою, картоплю обчищають, варять і нарізують. Капусту варять у невеликій кількості води й нарізують соломкою. Квасолю перебирають і варять окремо. Підготовлені овочі й квасолю кладуть у готовий хлібний квас, додають дрібно нарізані білки яєць, зелену цибулю й кріп, заправляють вареними жовтками, розтертими з цукром, сіллю, сметаною й охолоджують.

На 200 г буряків — 200 г картоплі, 100 г капусти, 3 ст. ложки квасолі, 100 г зеленої цибулі, 1 яйце, 1/2 ст. ложки цукру, 4 ст. ложки сметани, 5 склянок хлібного квасу.




Схожі кулінарні рецепти