Головне меню

Популярні рецепти

Борщ холодний з печеними буряками (Українська кухня)

Борщ холодний з печеними буряками

Половину буряків промивають, печуть у шкірці, обчищають і нарізують соломкою. Другу половину обчищають, варять у підкисленій оцтом воді, нарізують і варять. Підготовлені овочі кладуть у каструлю, заливають змішаним відваром буряків і картоплі й охолоджують. Після охолодження в борщ додають нарізані зелену цибулю й варені яйця, обчищені й нарізані свіжі огірки, сіль, цукор і все добре перемішують. Подаючи на стіл, у тарілку з борщем кладуть сметану й дрібно нарізану зелень кропу.

На 800 г буряків — 500 г картоплі, 2 яйця, 2 огірки, 4 ст. ложки зеленої цибулі, 2 чайних ложки цукру, по 4 склянки картопляного й бурякового відвару.




Схожі кулінарні рецепти