Головне меню

Популярні рецепти

Борщ холодний з молодих буряків

Борщ холодний з молодих буряків

Обмиті й обчищені буряки варять до готовності, виймають з відвару й нарізують соломкою. В киплячий буряковий відвар кладуть нарізані стебла буряків, трохи нарізаних листків і варять до готовності. Потім додають підготовлені буряки, охолоджують, заливають хлібним квасом, додають обчищені й нарізані кружальцями свіжі огірки, дрібно нарізану зелену цибулю, зелень кропу й петрушки.

Подаючи на стіл, у тарілку з охолодженим борщем кладуть розрізані на частки круті яйця й сметану.

На 2 невеликі буряки з гичкою — 2 огірки, 2 яйця, 1 1/2 л хлібного квасу, 4 ст. ложки сметани, 4 ст. ложки нарізаної зеленої цибулі, зелень кропу й петрушки.




Схожі кулінарні рецепти