Головне меню

Популярні рецепти

Кулеша з молоком (Закарпатська кухня)

Кулеша з молоком (Закарпатська кухня)

Свіже просіяне кукурудзяне борошно середнього помелу вси­пають у підсолену киплячу воду і варять, постійно помішуючи, про­тягом 10 хвилин. Потім на слабо нагрітій плиті кулешу доводять до повної готовності, вимішуючи, щоб не залишилось грудок і щоб вона стала густою, але не твердою.

Готову гарячу кулешу укладають в тарілку. Холодне кип'ячене молоко наливають в кухоль і подають до кулеші. Молоко можна налити і прямо в тарілку з кулешею.

Витрати продуктів на одну порцію: борошно ку­курудзяне 85 г, вода 270 г, сіль 3 г, молоко 211 г.




Схожі кулінарні рецепти