Головне меню

Популярні рецепти

Бульйон із заварними галушками

Бульйон із заварними галушками

Просіяне пшеничне борошно поступово всипають у киплячий бульйон, безперервно помішуючи до утворення напівв'язкого тіста однорідної консистенції, охолоджують до 55-60° С і при безперервному помішуванні з'єднують з сирими яйцями. Підготовлене тісто викладають окремими кусочками за допомогою двох ложок у підсолений окріп і варять на малому вогні до готовності. Зварені галушки кладуть по 10—12 шт. у тарілку і заливають гарячим м'ясним бульйоном.

На 1 1/2 л бульйону — 1 склянку пшеничного борошна, 1 1/2 склянки бульйону (для галушок), 1 яйце, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти