Головне меню

Популярні рецепти

Капусняк з кашею
Капусняк з кашею

З кісток, що лишилися після приготування другої м'ясної страви, варять бульйон, додаючи коріння моркви і петрушки та цибулю.

Квашену капусту добре віджимають і жарять на вершковому маслі, а потім, додаючи бульйон, тушкують до готовності і заправляють меле­ним перцем.

Гречані крупи злегка підсмажують і, додаючи вершкового масла, варять кашу.

Подаючи на стіл, в тарілку кладуть капусту і заливають бульйоном; окремо подають гречану кашу.

На 800 г квашеної капусти — по 1 кореню петрушки і моркви, 1/2 цибулини, 2,5 ст. ложки вершкового масла для капусняка і 1 ст. ложку вершкового масла для каші, одну склянку гречаних крупів (ядра), 2 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти