Головне меню

Популярні рецепти

Капусняк звичайний
Капусняк звичайний

Варять до готовності свинину і ріжуть її на порції, а бульйон про­ціджують. Квашену капусту віджимають і тушкують до напівготовності, додаючи бульйон. Ріпчасту цибулю, коріння петрушки і моркви нарі­зують соломкою, злегка обсмажують на вершковому маслі і змішують з підсмаженим борошном.

Беруть половину цибулини і дрібно січуть її разом з салом і зеленню петрушки. В проціджений бульйон кладуть нарізану часточками кар­топлю, доводять до кипіння, додають напівтушковану капусту, підсма­жені цибулю, коріння і борошно, перець, сіль, посічене з цибулею і зеленню сало і варять до готовності.

Подаючи на стіл, в тарілки з капусняком кладуть свинину і сметану.

На 500 г свинини — 800 г квашеної капусти, 400 г картоплі, по 1 кореню моркви і петрушки, 1 цибулину, 2 зубки часнику, 50 г сала, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 3 ст. ложки сметани, 2 чайних ложки дрібно посіченої зелені петрушки, 2 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти