Головне меню

Популярні рецепти

Капусняк з кашею

Капусняк з кашею

Варять бульйон з кісток з додаванням цибулі, моркви й петрушки (кореня). Добре віджату й посічену квашену капусту тушкують з бульйоном і жиром до готовності й заправляють перцем.

З гречаних, злегка обсмажених крупів, варять кашу з додаванням вершкового масла.

У тарілку кладуть тушковану квашену капусту, заливають гарячим бульйоном і окремо подають кашу.

На 800 г квашеної капусти — 1/2 цибулини, по 1 кореню моркви і петрушки, 2—3 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки свинячого жиру, 1 склянку гречаних крупів (ядро), 2 л води, сіль і перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти