Головне меню

Популярні рецепти

Капусняк з грибами

Капусняк з грибами

Квашену капусту промивають і тушкують до готовності, додаючи воду, вершкове масло й цукор.

Сушені білі гриби промивають, варять до готовності, знову промивають і нарізують соломкою. В киплячий грибний бульйон кладуть обчищену нарізану картоплю й варять його до напівготовності, потім додають нарізану соломкою, пасеровану па вершковому маслі моркву, петрушку, ріпчасту цибулю з томатом-пюре й варять 7—10 хв. Після цього кладуть тушковану капусту, нарізані гриби, заправляють сіллю, цукром, лавровим листом, перцем і дають прокипіти.

Подаючи на стіл, у тарілку з капусняком кладуть сметану й дрібно нарізану зелень кропу, петрушки.

На 800 г квашеної капусти — 5 сушених грибів, 3—4 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, по 1/2 кореня моркви й петрушки, 1 ст. ложку томату-пюре, 4 ст. ложки сметани, 600 г картоплі, 2 л води, сіль, перець— за смаком, лавровий лист і зелень.




Схожі кулінарні рецепти