Головне меню

Популярні рецепти

Капусняк з квасолею

Капусняк з квасолею

Квасолю замочують у холодній воді 3—4 год, а потім варять до готовності й відвар зливають. У киплячий відвар з квасолею кладуть обчищену нарізану часточками картоплю, варять 5—10 хв, додають нарізані соломкою пасеровані на вершковому маслі моркву, петрушку, ріпчасту цибулю з томатом-пюре й дають закипіти. Після цього кладуть тушковану до готовності з додаванням води, вершкового масла й цукру квашену капусту, відварену квасолю, заправляють сіллю, цукром, лавровим листом, перцем і дають прокипіти.

Подаючи на стіл, у тарілку з капусняком кладуть сметану й посипають дрібно нарізаною зеленню кропу й петрушки.

На 800 г квашеної капусти1/2 склянки квасолі, 3—4 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку томату-пюре, по 1/2 кореня моркви й петрушки, 2 цибулини, 600 г картоплі, 4 ст. ложки сметани, 2 л води, сіль, перець — за смаком, лавровий лист, зелень.




Схожі кулінарні рецепти