Головне меню

Популярні рецепти

Капусняк закарпатський (Закарпатська кухня)

Капусняк закарпатський (Закарпатська кухня)

Квашену капусту промивають і варять до готовності.

Копчене сало нарізають дрібними кубиками, витоплюють з нього жир і в цьому жирі, разом з шкварками, смажать нарізану тон­кими кружальцями півкопчену ковбасу протягом 7—8 хв. і з'єднують з підготовленою вареною капустою.

У смальці підрум'янюють борошно, додають червоний молотий перець, терту цибулю, доливають трохи холодної води і теж з'єднують з капустою. Кип'ятять разом ще 10 хв. і солять за смаком.

Подаючи на стіл, у тарілку кладуть сметану.

Витрати продуктів на одну порцію: капуста ква­шена 142 г, сало копчене 20 г, ковбаса півкопчена 52 г, смалець 10 г, борошно 10 г, цибуля 22 г, перець червоний молотий солодкий 0,02 г, сіль 3 г, сметана 10 г, вода 350 г.




Схожі кулінарні рецепти