Головне меню

Популярні рецепти

Проста м'ясна поливка (Закарпатська кухня)м

Проста м'ясна поливка (Закарпатська кухня)

М'ясо яловичини добре промивають, заливають холодною водою, солять і на сильному вогні доводять до кипіння. Потім вогонь змен­шують, знімають піну та зайвий жир і далі варять на малому вогні протягом 3—4 годин. За 30—40 хвилин до закінчення варіння в по­ливку додають нарізані моркву, петрушку, кольрабі, цибулю, селеру і солять.

Поливку наливають у тарілки або у супові чашки, на дно яких кладуть домашню локшину або манні галушки, а зверху посипають зеленню петрушки та чорним молотим перцем.

Витрати продуктів на одну порцію: м'ясо ялови­чини 54 г, морква 13 г, петрушка (корінь) 8 г, селера (корінь) 7 г, цибуля 12 г, кольрабі 14 г, зелень петрушки 3 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, вода 610 г.




Схожі кулінарні рецепти