Головне меню

Популярні рецепти

Поливка грибна (Закарпатська кухня)

Поливка грибна (Закарпатська кухня)

Сушені гриби замочують, добре промивають, шаткують брусочка­ми, заливають бульйоном або водою і варять на малому вогні. Коли гриби зварилися майже до готовності, додають промитий рис, нарізані часточками кольрабі, моркву, петрушку, солять і варять до готовно­сті. Цибулю, нарізану кубиками, пасерують, додають у поливку і продовжують варіння, слідкуючи, щоб рис, овочі і гриби були м'яки­ми. Подають гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: гриби сушені 10 г, рис 20 г, морква 60 г, петрушка (корінь) 7 г, кольрабі 15 г, ци­буля 12 г, жир кулінарний 10 г, сіль 3 г, бульйон або вода 500 г.




Схожі кулінарні рецепти