Головне меню

Популярні рецепти

Поливка з кукурудзяної крупи (Закарпатська кухня)

Поливка з кукурудзяної крупи (Закарпатська кухня)

Кукурудзяну крупу підсмажують у розігрітому жирі до рум'яного кольору.

Петрушку, кольрабі, цибулю нарізають кубиками і варять до го­товності. Коли овочі зварилися, їх протирають і залишають у відварі. Потім додають підсмажену кукурудзяну крупу і варять протягом 15—20 хвилин, щоб крупа стала м'якою.

Окремо розмішують яйця з сметаною, заправляють поливку і дають ще раз прокипіти.

Готову поливку подають гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: крупа куку­рудзяна 15 г, жир кулінарний 10 г, петрушка (корінь) 27 г, кольрабі 31 г, цибуля 24 г, яйце 1 шт., сметана 15 г, сіль 3 г, вода 600 г.




Схожі кулінарні рецепти