Головне меню

Популярні рецепти

Поливка із свіжих овочів (Закарпатська кухня)

Поливка із свіжих овочів (Закарпатська кухня)

У каструлі на розтопленому смальці тушкують до напівготовності дрібно нарізану цибулю, додають кружальцями нарізані моркву, пет­рушку, кольрабі, заливають невеликою кількістю води, солять і тушкують, поки овочі не пом'якнуть. Доливають теплої води, залежно від того, скільки порцій поливки готують.

У киплячу поливку кидають чайною ложкою підготовлені галуш­ки з манної крупи і варять ще 10—15 хв. Наприкінці варіння до­дають консервований зелений горошок, дрібно нарізану зелень пет­рушки і доводять до смаку.

Витрати продуктів на одну порцію: морква 30 г, петрушка (корінь) 20 г, кольрабі 30 г, цибуля ріпчаста 15 г, горошок зелений 45 г, смалець 15 г, вода 500 г, галушки 100 г.




Схожі кулінарні рецепти